NAMEŠTAJ MLADENOVIĆ ODRAZ KVALITETA I SIGURNOSTI

Proizvodnja NAMEŠTAJ MLADENOVIĆ osnovana je 2005 godine pod nazivom AM MLADENOVIĆ u Vranju kao preduzetnička radnja, odnosno porodična proizvodnja, tapaciranog, stilskog i ostalog nameštaja. Nakon 5 godina uspešnog poslovanja AM MLADENOVIĆ je prerastao, proširo svoju porodicu u NAMEŠTAJ MLADENOVIĆ D.O.O . NAMEŠTAJ MLADENOVIĆ upošljava 30 radnika koji su profesionalci u svojoj branši a ujedno deo jedne velike porodice.

Preduzeće NAMEŠTAJ MLADENOVIĆ je tokom godine izvršilo značajna ulaganja u tehnologiju za proizvodnju garnitura i na taj način su znatno povećani proizvodni kapaciteti. Ukupna proizvodnja se plasira delom na domaćem tržištu, tržišta u regionu i tržišta Evropske Unije. Preduzeće veliku pažnju posvećuje kvalitetu svojih proizvoda. Nabavkom kvalitetnih repromaterijala (prirodna koža, štof,eko kože,bukove građe...) njihovim ispravnim korišćenjem za izradu tapaciranog nameštaja. Glavni proizvod je GARNITURA. Naša prednost na tržištu je visoki kvalitet proizvoda i pristupačna cena. Sirovine koje se koriste podležu strogoj ulaznoj kontroli, dalje se kvalitet kontroliše tokom celog procesa obrade, i na kraju se gotov proizvod još jednom detaljno proverava što garantuje kvalitet. Poverenje kupaca je bazirano na kontinuiranom kvalitetu što je najznačajnija prednost na tržištu.

Vizija preduzeća - Efikasnom organizacijom, stablnim praćenjem i kontinuiranim uvođenjem modernih tehnologija NAMEŠTAJ MLADENOVIĆ ulazi u krug vodećih proizvođača za tapacirani nameštaj.
Misija preduzeća - Ponuditi kupcu proizvod za koji se može garantovati da ispunjava sve zahteve koje postavlja vreme i savremeno društvo. Nastojanje da se proizvodnja odvija uz minimalne uticaje na životnu i radnu okolinu.

Powered by WebExpress